verleden - heden - toekomst
 


Samen op weg met veerkracht.


Welkom in een wereld waarin ieder moment een kans biedt om een positieve beweging te maken in ons bestaan en onze bestemming. In een wereld die altijd aan het veranderen is, en wijzelf ook veranderen. Van de eerste 1000 dagen tot de laatste 1000 dagen, worden we voortdurend geconfronteerd met veranderingen en ontwikkelingen, zowel in positieve als in negatieve zin. Omgaan met verandering zit dan ook in onze natuur verweven.   


Maar hoe navigeren we door deze constante stroom van veranderingen?  En wat hebben we hiertoe meegekregen? Welke ervaringen willen we onszelf geven? En wat willen we onszelf meegeven vanuit de toekomst?

Doe je mee?

Voor een leven vol gezonde groei en ontwikkeling is het van onschatbare waarde om inzicht te krijgen in en bewust te zijn van onze natuurlijke en aangeleerde veerkrachtvaardigheden. Door generatie doorbrekend te werken, krijgen we een flinke dosis nieuwe informatie beschikbaar, welke ook wetenschappelijk ondersteunt wordt in de manier waarop we reageren zoals we reageren en ons verhouden naar anderen. Doordat we samen als detectives op onderzoek uit gaan wordt je in staat gesteld om geheel naar eigen keuzes  jouw  spreekwoordelijke rugzak te vullen met alles wat je nodig hebt voor een lichter leven.


Wat bieden wij?

Onze aanpak is gebaseerd op de wetenschap dat ons lichaam,  geest en onze sociale omgeving allemaal invloed op elkaar hebben.  Met een gereedschapskist vol tools, wetenschappelijke inzichten en ervaringsgerichte oefeningen gaan we samen op weg met veerkracht. 

Wij organiseren bijeenkomsten op locatie  en online, zodat je kan deelnemen op een manier die bij je past. En je voor jezelf kan ontdekken welke kennis en tools wel/ of niet kunnen bijdragen in de manier waarop jij jouw leven wilt leven. 


Wat Kun Je Verwachten?

Tijdens onze interactieve sessies combineren we wetenschappelijke kennis met praktische oefeningen. Hierdoor krijg je zowel inzicht als een positief persoonlijke ervaring. Onze trainers brengen hiertoe een uitgebreide gereedschapskist met kennis en ervaring mee , waarbij een aangenaam klimaat ons uitgangspunt is. 

Na afloop heeft iedereen zijn of haar eigen metaforische rugzak gevuld met persoonlijk waardevolle tools en leerervaringen voor een veerkrachtiger leven op het eigen levenspad. Vaak is het resultaat in positieve zin voelbaar en zal niet altijd direct onder woorden gebracht kunnen worden. Wat ook niet hoeft. En geniet er vooral van!


Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over onze trainingen of themabijeenkomsten? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou op onderzoek uit te gaan en jouw levensreis te verrijken!Wat mensen zeggen

Wendy is zeer integer, gedreven en weet de juiste snaar te raken. Afgestemd op het publiek weet zij op enthousiaste wijze duidelijk de laatste wetenschappelijke inzichten over te brengen. Deze training heeft mij veel gebracht.Contact

info@bureaublik.net

(31)6 2040 4285


@bureaublik2024

 Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Verklaring